Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Πετιμέζι και εγκυμοσύνη

Στην διάρκεια της εγκυμοσύνης χρειάζεται να διασφαλίσετε ότι η διατροφή σας παρέχει αρκετή ενέργεια και θρεπτικά συστατικά για να μεγαλώσει και να αναπτυχθεί το μωρό, και για το δικό σας σώμα να αντιμετωπίσει τις αλλαγές που συμβαίνουν.

Το πετιμέζι καταναλώνεται σε περιόδους εγκυμοσύνης και θηλασμού ως φυσικό συμπλήρωμα ασβεστίου, φωσφόρου και σιδήρου. Η βιταμίνη C που περιέχει βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου και ενισχύει το ανοσοποιητικό. Περιέχει επίσης βιταμίνες Α και Β και την αντιοξειδωτική ουσία ρεσβερατρόλη. Περιέχει λιγότερες θερμίδες από τη ζάχαρη και τέλος δρα ως αντικαταθλιπτικό συμβάλλοντας στην ψυχική υγεία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου