Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Μοσχάρι με πετιμέζι, κάστανα και στριφτούδι

Υλικά:

1 κιλό μοσχάρι για μαγειρευτό κομμένο σε μικρά κομμάτια
100gr πετιμέζι
100gr κάστανα ολόκληρα καθαρισμένα
3 φρέσκιες ντομάτες ψιλοκομμένες
1 ξερό κρεμμύδι
20 γρ. θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
1 κιλό στριφτούδι

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το μοσχάρι και τα κάστανα.Στη συνέχεια προσθέτουμε το πετιμέζι, τις ντομάτες, το θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό και βράζουμε για 1 ώρα.

*Το στριφτούδι είναι ζυμαρικό.Το βράζουμε όσο μας αρέσει και το σερβίρουμε με το μοσχάρι μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου