Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Πετιμέζι για περισσότερη ενέργεια

Η ενέργεια που χρειάζεται ο οργανισμός είναι δυο επιπέδων, σωματική και ψυχική. Μπορεί να είστε σε φόρμα σωματικά αλλά να έχετε συναισθηματικά προβλήματα που να αποστραγγίζουν όλη την ενέργειά σας. Χρειάζεται λοιπόν να έχετε επίγνωση της ενέργειάς σας σε όλα τα επίπεδα και να φροντίζετε τον εαυτό σας με ένα ολιστικό τρόπο. Για να αποκτήσετε υψηλά επίπεδα σωματικής και φυσικής ενέργειας είναι απαραίτητο να δίνετε στο σώμα σας τα κατάλληλα «καύσιμα».
Η ενέργεια είναι ένα από τα χαρακτηριστικά οφέλη του πετιμεζιού. Η αυξημένη περιεκτικότητα σε σίδηρο βελτιώνει την οξυγόνωση του αίματος, βελτιώνοντας δραματικά την ενέργεια. Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Είναι ένα πολυβιταμινούχο φυσικό προϊόν που σας γεμίζει ενέργεια και ενισχύει το ανοσοποιητικό. Περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β που η έλλειψή τους έχει συνδεθεί με την κατάθλιψη και άλλα ψυχολογικά προβλήματα. Γι' αυτό και η βιταμίνη Β αποκαλείται η ''βιταμίνη της ευτυχίας''.
Περισσότερη ενέργεια λοιπόν στο σώμα αλλά και στην ψυχή με το πετιμέζι.
Περισσότερη ενέργεια σημαίνει περισσότερη ζωή. Περισσότερο χρόνο για να κάνουμε τα πράγματα που θέλουμε, περισσότερη αγάπη, περισσότερη χαρά, περισσότερη περιπέτεια.
Τι θα κάνετε με την αύξηση της ενέργειας;
Περισσότερο σεξ, περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας, περισσότερη δουλειά, περισσότερη άσκηση, περισσότερη διασκέδαση. Το που θα διοχετεύσετε την ενέργειά σας είναι δική σας υπόθεση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου