Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Συκωτάκι με πλευρώτους, κονιάκ και πετιμέζι

Υλικά:

1/2 κιλ. συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε μπουκίτσες 
1 ποτ. κρασιού κονιάκ
5-6 μανιτάρια πλευρώτους 
1 ποτ. κρασιού πετιμέζι 
λίγο αλεύρι για αλεύρωμα
λάδι
δεντρολίβανο 

Εκτέλεση: 

Αλευρώνουμε το συκώτι, βάζουμε σε βαθύ τηγάνι λάδι και τηγανίζουμε, προσθέτουμε και τα μανιτάρια και σβήνουμε με κονιάκ. Μόλις εξατμιστεί λίγο βάζουμε και το πετιμέζι, το αφήνουμε να δέσει η σάλτσα, αν θέλουμε συμπληρώνουμε και λίγο νεράκι. Σερβίρουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου