Υλικά:
1/2 κιλ. συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε μπουκίτσες
1 ποτ. κρασιού κονιάκ
1 ποτ. κρασιού πετιμέζι
λίγο αλεύρι για αλεύρωμα
λάδι
δεντρολίβανο
Εκτέλεση:
Αλευρώνουμε το συκώτι, βάζουμε σε βαθύ τηγάνι λάδι και τηγανίζουμε, προσθέτουμε και τα μανιτάρια και σβήνουμε με κονιάκ. Μόλις εξατμιστεί λίγο βάζουμε και το πετιμέζι, το αφήνουμε να δέσει η σάλτσα, αν θέλουμε συμπληρώνουμε και λίγο νεράκι. Σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου