Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Λαχταριστή πανακότα με πετιμέζι

Υλικά

  • 3 ζελατίνες
  • 3 κουτ. σούπας νερό
  • 210 γρ. γάλα
  • 200 γρ. γιαούρτι
  • 3 κουτ. σούπας ζάχαρη
  • 3 κουτ. σούπας πετιμέζι 
 Εκτέλεση

  1. Μουλιάζουμε τις ζελατίνες στο νερό και ρίχνουμε το μισό γάλα με τη ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι.
  2. Προσθέτουμε τις ζελατίνες στο γάλα και ανακατεύουμε.
  3. Ενώνουμε τα δύο μείγματα.
  4. Τοποθετούμε σε ποτήρια και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
  5. Όταν το σερβίρουμε προσθέτουμε το πετιμέζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου