Υλικά
- 3 ζελατίνες
- 3 κουτ. σούπας νερό
- 210 γρ. γάλα
- 200 γρ. γιαούρτι
- 3 κουτ. σούπας ζάχαρη
- 3 κουτ. σούπας πετιμέζι
Εκτέλεση
- Μουλιάζουμε τις ζελατίνες στο νερό και ρίχνουμε το μισό γάλα με τη ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι.
- Προσθέτουμε τις ζελατίνες στο γάλα και ανακατεύουμε.
- Ενώνουμε τα δύο μείγματα.
- Τοποθετούμε σε ποτήρια και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Όταν το σερβίρουμε προσθέτουμε το πετιμέζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου